Галерија 2013

Кога купувате од независен автор, ракотворец или уличен артист
When you buy from an independent author, creative artist or street artist
вие купувате повеќе од слика, парче накит, или етно декорација.
you buy more than a picture, a piece of jewelry or ethno decoration.
Вие купувате стотици часови експериментирање, илјадници часови на неуспех.
You buy a hundreds of hours of experimentation, thousands of hours of failure.
Купувате денови, недели, месеци, години на фрустрации
You buying days, weeks, months, years of frustration
Најважно од се` , од тој креативец сте купиле нешто
Most important of all, from the creative artist you bought something
нешто што го прави сето претходно споменато, вредно за сите стравови и сомнежи
something that makes it all worth, the previously mentioned all fears and doubts.
НЕШТО што го прави животот вреден!!!
SOMETHING that makes life worth!!!

 

Share this:
Tags:

About admin

admin

Администратор

  • Website
  • Google+
  • Rss
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Vimeo
  • Youtube
  • Flickr
  • Email

Add Comment