Учесници колонија 2014

Учесници на второто издание на Балканска Колонија на Ракотворци.
Во фото прилогот можете да ги проследите ракотворбите на учесниците на Колонијата 2014 година.

Share this:
Tags:

About admin

admin

Администратор

  • Website
  • Google+
  • Rss
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Vimeo
  • Youtube
  • Flickr
  • Email

Add Comment