Балканска Колонија 2015 – изработени дела

Оваа година на Балканската колонија на ракотворци како специјален гостин е уметникот Руслан Сергеев од Израел кој ќе одржи мастерклас за 6  студенти од Факултетот за ликовни уметности при УКИМ на тема мозаици.

Во прилог погледнете ги делата кои беа изработени на третата Балканска Колонија 2015.

 

Share this:

About admin

admin

Администратор

  • Website
  • Google+
  • Rss
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Vimeo
  • Youtube
  • Flickr
  • Email
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Add Comment